Review Sony Ericsson Yari (romana)


Am fost azi prin mall ca tot omu ca na' e week-end si din intamplare pe la standul cu telefoane am gasit un model foarte interesant , placut si atragator , este vorba de Sony Ericsson Yari . Ca tot mi-a placut foarte mult m-am decis sa adun cateva informatii de pe google si sa ii fac o scurta prezentare .
Sa urmarim:
Sony Ericsson Yari este un telefon pentru gameri, care incorporeaza un display TFT de 2.4 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, taste dedicate pentru jocuri si difuzoare stereo. In partea din spate a handsetului descoperim o camera de 5 meegapixeli cu autofocus si blitz, iar terminalul include pe lista de specificatii si GPS si suport pentru serviciile PlayNow.

Pretul este de 558 de dolari, in 2 variante de culoare: negru acromatic si alb. Sony Ericsson Yari masoara 100 x 48 x 15.7 mm, cantareste 115 grame si vine la pachet cu un card microSD Sandisk de 1 GB. Jocurile de pe Yari vor fi bazate pe control prin gestica, exact ca in cazul lui Nintendo Wii, furnizand ore intregi de divertisment mobil.

Pot sa spun ca Yari m-a surprins foarte placut prin sunetul sau foarte clar si puternic oferit ce cele doua difuzoare stereo , dar si de finetea cu care cei de la Sony ne-au obisnuit pana acum la creearea telefoanelor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

IMPORTANT!
Incercati sa fiti cat mai expliciti cand doriti sa primiti anumite informatii!
Pentru a lua legatura cu Administratorul folositi butonul Contact